Nu är det äntligen dags!

Nu ligger jag alltså här, i min säng, kvällen innan den stora dagen. Det känns helt osannolikt, trodde inte att dagen skulle komma över huvudtaget. Det är med blandade känslor som jag ger mig ut på det största äventyret hittills i mitt liv.

Hela denna vecka har gått åt till att säga hejdå till vänner och försöka umgås med familjen så gott det går, ta vara på den lilla tid som är kvar så att säga. Det har varit en hektisk vecka där packningen tog upp mycket större del av tiden än vad jag förväntade mig. För första gången i mitt liv hade jag mer packning än vad som var tillåtet…Så det var ett himla joxande och trixande med vad som skulle sållas bort och vad som skulle få följa med. Nu, äntligen är jag klar och jag hoppas verkligen att jag valt rätt!

Jag känner nervositet, stress och oro samtidigt som jag känner en otrolig glädje och nyfikenhet. Jag tror att det positiva väger över ganska mycket mer än det negativa faktiskt. Så med andra ord känns det faktiskt riktigt bra inför resan och jag tror att det kan bli smått otroligt (även om kroppen min beter sig lite underligt, fast det ska den väl göra, jag är ju bara människa).

Jag kommer antagligen att göra många inlägg den kommande månaden med alla nya intryck från landet, skolan och människorna jag möter och jag tror inte jag kan säga för många gånger att resan kommer bli mäktig, fantastisk och otrolig. Hoppas att ni vill följa den med mig, för jag kommer att dela den med er.

På återseende!

Annonser
Categories: Innan resan | Lämna en kommentar

Inläggsnavigering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: