Mannen bakom bloggen

Mannen bakom bloggen heter Mattias Hallén, är 22 år och äventyrslysten.

Just nu studerar jag Medie- och Kommunikationsvetenskap i Kalmar på Linnéuniversitetet. Det har jag gjort sen 2012 och kommer att ta examen 2015. Det är genom programmet jag läser som jag får möjligheten att studera i Akita. Universitetet jag kommer att spendera tiden på heter Akita International University och ligger på första plats i landet när det gäller internationella studier. Mer information om universitetet hittar du HÄR.

Mitt största intresse är fotboll, där heter favoritlaget Manchester United. När det inte är fotboll i huvudet är det för det mesta flickvännen Johanna som tar upp min tid. Hon är också utbytesstudent för tillfället, men i staden Troyes, Frankrike.

Självklart tycker jag även mycket om mina vänner runt om i världen och att läsa böcker av favoritförfattarna Stephen King och Haruki Murakami.

Alla bilder som ni kan se i bloggen, inklusive bakgrundsbilderna är tagna av mig själv på olika ställen runt om i Japan. Det är min uppgift att leverera högklassigt material till er som läser så att ni kan få ut så mycket som möjligt av mitt äventyr också! 🙂

Annonser
Lämna en kommentar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Skapa en gratis webbplats eller blogg på WordPress.com.

%d bloggare gillar detta: